Volgende Overzicht Vorige

Een Compleet! evenement is tot in de puntjes verzorgd

Sinds 2011 is eyetractive inzetbaar als evenement ondersteuner onder de naam Compleet! Evenementondersteuning. Of het gaat om een klein symposium of een groot congres: Compleet! neemt zorg uit handen. Als basis wordt veelal het online inschrijf- betaal en ticketingsysteem gebruikt. Het gebruik van de software is uit te breiden met diensten als dagbegeleiding, grafisch werk en een professionele foto- en videoregistratie.

Diensten

Ontwerp website

Ontwikkeling website in WordPress

Koppeling backoffice

Copywriting

Gedeelde webhosting

Periode

2014 - heden

 

Evenement website

Compleet! ontwerpt evenement websites in alle kleuren, stijlen en maten. Daarnaast kunnen klanten kiezen om één van de basis ontwerpen te gebruiken en aan te (laten) passen op basis van het eigen evenement. Een evenement website kan zelf beheerd worden en geeft de mogelijkheid om onder andere sprekers, programma's, zalen en sponsors te vermelden.

E-Ticketing & online payments

Desgewenst kan er een inschrijfmodule aan het evenement gekoppeld worden. Bezoekerslijsten worden dan automatisch bijgehouden. Indien het om een betaald evenement gaat, kan de bezoeker het bedrag te voldoen via één van de gekoppelde betaalmethoden via het eyetractive betaalportaal. Na betaling worden de factuur en e-Tickets automatisch toegezonden. Door middel van de unieke barcodes en de scan-app wordt de bezoekersregistratie en het inchecken op locatie kinderspel.

Drukwerk ontwerp en print

Compleet! heeft ruime ervaring in het opmaken van drukwerk voor evenementen. Of het nu gaat om bezoekersmap, programmaboekjes, uitnodigingen of reclamemateriaal zoals posters of banners, uw evenement identiteit is in goede handen. Heeft u deze nog niet? Dan maken we graag een aantal voorstellen voor u op!