Cinemakers

CineMakers is een uniek en non-profit samenwerkingsverband tussen verschillende partijen in het filmveld. Via het platform van CineMakers kunnen filmmakers elkaar ontmoeten (community), elkaars films kijken (shorts) en leren en inspiratie opdoen middels live events, online cursussen en masterclasses (academy).

Oplossing

Technologie

Bezoeken?

cinemakers.eu

Platform op maat

Eyetractive ontwikkelt het online platform Cinemakers als ├ęcht maatwerk. In samenwerking met Cinesud hebben we dit platofrm specifiek voor de behoeften van filmprofessionals ontworpen.

Functionaliteit

Shorts

Een continu aanbod van de beste korte films van nieuw en gevestigd nationaal en internationaal talent. In samenwerking met vele partners zijn er het hele jaar door tevens gastcuraties, tijdelijke (thematische) collecties en festivals.

Academy

Via de Academy van CineMakers heeft filmtalent onbeperkt toegang tot de masterclasses, CineTalks en cursussen die het platform aanbiedt. Maandelijks worden nieuwe events gepubliceerd. Tevens zijn er live masterclasses en talks.

Community

De community van CineMakers bestaat uit filmmakers uit heel het land (en daarbuiten). CineMakers is een plek waar makers elkaar kunnen ontmoeten.

Industry market

Speciaal voor industry professionals fungeert CineMakers tot slot tevens als industry market; een plek waar talent gevonden en gescout kan worden en waar tevens toegang is tot een library aan films die de programmering van een filmhuis of evenement kan aanvullen.

Let’s get the ball rolling.

Wil je ook een mensen in verbinding brengen op een online platform? Mylan laat je graag zien wat er allemaal mogelijk is.