Lybrae Nederland

Lybrae draagt bij aan het verbeteren van de kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid van onze leefomgeving. Ze bieden een unieke combinatie van advies, opleidingen en projectdetachering aan, waardoor zij in staat zijn om hun professionals met betrokkenheid, trots en plezier aan zich te binden.

Oplossing

Technologie

Bezoeken?

lybrae.nl

Koppeling met interne administratie

Voor het invoeren, bijhouden en verwerken van de verschillende openstaande vacatures maakt Lybrae gebruik van een intern administratiesysteem. Om de vacatures vervolgens op de website weer te kunnen geven, dienen deze eerst middels een API-koppeling naar de WordPress-installatie geëxporteerd te worden.

De door eyetractive ontwikkelde koppeling importeerd elke dag de nieuwste vacatures vanuit het administratiesysteem naar de website. Bij het importeren worden de vacatures ook gekoppeld aan de juiste recruiter, Lybrae vestiging en eventuele vakgebieden, zodat hier later door de gebruikers op gefilterd kan worden.

Vacatureoverzicht

Op lybrae.nl kunnen werkzoekenden eenvoudig door de beschikbare vacatures bladeren middels de ontwikkelde filter en zoekfunctionaliteiten.

Bij het bekijken van een vacature wordt naast de contactgegevens van de gekoppelde recruiter, ook andere informatie zoals regio, opleidingsvereiste en salarisrange weergegeven aan de gebruiker.

Het insturen van een sollicitie voor een vacature is vervolgens zo gepiept middels het eenvoudige en geïntegreerde sollicitatieformulier. Wel zo handig!

Google for Jobs

Een groot deel van de werkzoekenden start hun zoektocht naar een baan op Google. Sinds begin 2020 heeft Google het platform Google for Jobs beschikbaar gemaakt in Nederland. Hiermee kunnen werkgevers hun vacatures voorzien van extra informatie die vervolgens weergegeven kan worden tussen de zoekresultaten.

Lybrae wilt hierin natuurlijk niet achterblijven. Daarom heeft eyetractive de koppeling van de website naar Google for Jobs ingeregeld, waardoor alle vacatures nu automatisch worden doorgegeven aan Google. Zo wordt het zoeken van de juiste vacature nóg makkelijker gemaakt!

Eyetractive is een professionele partij met gedegen en actuele kennis binnen hun vakgebied. De communicatie verloopt soepel, er wordt gedacht in praktische oplossingen en wanneer er vragen zijn, staan ze altijd klaar met raad en daad. Kortom: een waardevolle en betrouwbare partner!
Robin Deuss

Let’s get the ball rolling.

Mylan denkt graag met je mee over jouw nieuwe website of webshop. Ook als het gaat om complexe vraagstukken en API-koppelingen.