NVvP Inschrijvingen

Er zijn in Nederland zo’n 1.000 podotherapeuten verenigd in de Nederlandse Vereniging van Podotherapeuten (NVvP). De podotherapie in Nederland ontwikkelt zich snel en er is in steeds grotere mate sprake van onderlinge samenwerking tussen podotherapeuten en andere voetzorgprofessionals.

Eyetractive verzorgt voor de NVvP een inschrijfsysteem voor de vele congressen, trainingen en andere evenementen die jaarlijks georganiseerd worden.

Oplossing

Technologie

Inschrijfsysteem op maat

Eyetractive ontwikkelt een inschrijftool als écht maatwerk in Wink. Daardoor kunnen we 100% inspelen op de wensen en eisen van de NVvP.

Functionaliteit

Evenement-inschrijvingen

De NVvP organiseert vele evenementen per jaar. Leden kunnen zich inschrijven via de in Wink ontwikkelde web-applicatie. Wink houdt dan direct de betalingen in zicht, gekoppeld aan de betaalprovider Mollie, en koppelt met de boekhouding.

Accounts

In het kader van professionalisering participeren professionals veelal regelmatig aan evenementen. Daarom werken we bij deze tool met accounts. Professionals kunnen zich zo versneld inschrijven voor komende events, en vinden hun historie & deelnamebewijzen in hun eigen omgeving.

Workshopkeuze

Deelnemers kunnen hun voorkeur aangeven bij de aanmelding voor grotere congressen met meerdere workshoprondes. Ze worden vervolgens semi-automatisch ingedeeld.

Let’s get the ball rolling.

Ben je ook benieuwd of je werk beter & sneller kan met een maatwerk inschrijfsysteem? Wij denken van wel, en we laten je graag zien hoe.