PIVO Vlaams Brabant

De provincie Vlaams-Brabant werkt als modern streekbestuur actief aan de duurzame ontwikkeling van de regio voor alle inwoners. Het PIVO, als Provinciaal Instituut voor Vorming en Opleiding van de provincie Vlaams-Brabant, bij tot het welzijn en de levenskwaliteit van de burgers.

Eyetractive ontwikkelt voor PIVO een website waarop al hun opleidingen en diensten zichtbaar zijn, in nauwe samenwerking met Drieam, leverancier van de SIS & E-commerce platform Eduframe.

Oplossing

Technologie

Bezoeken?

pivo.be

Vormgeving

Provincie Vlaams Brabant heeft duidelijke en vrij nauwgezette huisstijlrichtlijnen, ook voor online componenten.

Eyetractive heeft voor PIVO de gebruikerservaring in beeld gebracht, de structuur van de site en de interactie op belangrijke punten (bijvoorbeeld het vinden van de juiste opleiding in het aanbod van PIVO) uitgewerkt in een wireframes.

Integratie met Eduframe

Eduframe is een SIS en E-commerce platform voor Canvas. Voor PIVO is het daarnaast de omgeving waarin gecentraliseerd alle opleidingen en opleidingsinformatie beheerd wordt.

De website pivo.be is ontwikkeld in het open source CMS WordPress. Om te voorkomen dat beheerders informatie op meerdere plekken moeten bijhouden, wordt er real-time gekoppeld met Eduframe.

Toegankelijkheid

Pivo.be is WCAG-compliant gemaakt om ervoor te zorgen dat hij toegankelijk is voor iedereen, ongeacht hun beperkingen of voorkeuren. We hebben hard gewerkt aan het optimaliseren van de navigatie, het gebruik van duidelijke en eenvoudige vormgeving en taal. Ons doel is om ervoor te zorgen dat iedereen gemakkelijk en efficiƫnt kan navigeren en informatie kan vinden op deze website.

Let’s get the ball rolling.

Wil je ook een toegankelijke, WCAG-compliant, website met slimme API-koppelingen? Mylan denkt graag met je mee.