Zuyd Professional

Zuyd Professional helpt je verder in je carrière. Of je nu je kennis naar een hoger niveau wil tillen of een specifieke update zoekt. Dezelfde kwaliteit die wij garanderen voor onze bachelor- en masteropleidingen, garanderen wij ook voor onze deeltijdopleidingen, cursussen en trainingen.

Eyetractive ontwikkelt voor Zuyd Professional een website waarop al hun opleidingen voor professionals zichtbaar zijn, in nauwe samenwerking met Drieam, leverancier van de SIS & E-commerce platform Eduframe.

Oplossing

Technologie

Bezoeken?

zuydprofessional.nl

Design

Eyetractive heeft voor Zuyd Professional de gebruikerservaring in beeld gebracht, de structuur van de site en de interactie op belangrijke punten (bijvoorbeeld het vinden van de juiste opleiding) uitgewerkt in een prototype.

Koppeling met Eduframe

De website is ontwikkeld in het open source CMS WordPress. Om te voorkomen dat beheerders informatie op meerdere plekken moeten bijhouden, wordt er real-time gekoppeld met Eduframe.

Eduframe is een SIS en E-commerce platform voor Canvas. Voor PIVO is het daarnaast de omgeving waarin gecentraliseerd alle opleidingen en opleidingsinformatie beheerd wordt.

Slimme zoekfunctie

Door de implementatie van ElasticSearch kunnen gebruikers gemakkelijk en snel de informatie vinden die ze zoeken op onze website. Gebruikers kunnen zoeken naar specifieke woorden of zinnen en krijgen altijd relevante resultaten, ook als er spelfouten in de zoekopdracht zitten.

Let’s get the ball rolling.

Wil je ook een website met slimme API-koppelingen laten ontwikkelen? Mylan denkt graag met je mee!