jouw dienst bereikbaar,
altijd en overal.

dienst onderhoud en hosting

Wij zorgen ervoor dat de websites en applicaties van onze klanten betrouwbaar en snel blijven functioneren.

Geen gedoe

We staan voor een totaaloplossing. Daarom laten we je niet over aan control panels en technische verhalen, maar geef je ons gewoon een belletje bij vragen.

Altijd bereikbaar & razendsnel

We streven naar 100% uptime, zodat jouw online dienst 24/7 bereikbaar is. Bij shared hosting voor websites en e-mail ligt de focus op kwaliteit. We doen dus niet aan overselling. De maatwerk webapplicaties voor onze klanten draaien op dedicated oplossingen. Want dat verdienen ze.

Updates en onderhoud

Voor het betrouwbaar functioneren van websites en webapplicaties is een updatebeleid onmisbaar. Dat zit standaard inbegrepen bij onze webhosting. Voor software verzorgen we onderhoud, ondersteuning en release management binnen een SLA.

Webhosting en/of onderhoud?

We houden dagelijks meer dan 250 websites en platforms up-to-date en online bereikbaar.

Daarvoor draaien zo'n 25 web, e-mail en back-up servers. Webhosting bieden we aan in alle soorten en maten, vanaf € 17,50 per maand.

Maar soms kan een applicatie wel iets meer gebruiken dan alleen hosting, SSL-certificaat en een domeinnaam. We verzorgen updates via een standaard update-beleid en we helpen onze klanten om release-matig te werken met software. Zó werken we voortdurend samen om de digitale mogelijkheden te benutten en jouw business zo slim mogelijk in te richten.

Ons werk