van codetaal
naar klare taal.

dienst slimme software

Wij ontwerpen slimme software-oplossingen voor onze klanten om hun werkzaamheden efficiënter en data-bewust in te richten. Om dit te realiseren, werken wij volgens drie eenvoudige principes:

Écht maatwerk

Wij ontwerpen software-oplossingen om de klant volledig te voorzien in zijn of haar behoefte(n). Écht maatwerk! En dat begint met goed opmeten. Als we precies begrijpen waar je tegenaan loopt, kunnen we je het beste van dienst zijn.

Eenvoud is goud

Wij bouwen software waarbij gebruiksgemak centraal staat en het werken fijner, sneller en eenvoudiger maakt. Kortom; geen eindeloze handleidingen.

Software op de groei

Onze software wordt specifiek afgestemd op jouw behoeften en doelstellingen maar ook aansluitend op de groei die jouw organisatie voor ogen heeft.

Proces

Om te zorgen dat jouw website of online platform optimaal werkt, werken we in vier sprints.

Idee
Ontwerp & ontwikkeling
Lancering
Onderhoud & hosting

1. Idee

Samen maken we van jouw goede idee een project. We bepalen de scope en we maken vervolgens een planning, zodat jij en wij precies weten waar we aan toe zijn.

2. Ontwerp & ontwikkeling

We vertalen jouw doelstellingen en eisen naar een database-structuur en wireframes. Zo hebben we perfect helder hoe alles gaat werken en welke data we gaan verwerken. Vervolgens ontwikkelen we één voor één de onderdelen van jouw applicatie, zodat je al snel kunt meekijken.

3. Lancering

Tijdens de ontwikkeling kijk je alvast met ons mee op een test-omgeving. Op die manier krijgen we al snel feedback en verliezen we geen tijd achteraf. Zodra jij volledig tevreden bent, gaan we lanceren! Daarbij zorgen we dat alles soepel verloopt.

4. Onderhoud & hosting

Na oplevering zorgen we voor onderhoud en hosting. Zo blijft je applicatie feilloos werken en is de omgeving altijd bereikbaar. We laten je niet over aan control panels en technische verhalen, maar je geeft ons gewoon een belletje bij vragen. In een SLA spreken we af hoe we jou het beste van dienst zijn.

Wat voor software?

Bij eyetractive doen we er alles aan om jou mee te nemen in de digitalisering. Zodat je weet waar de kansen en mogelijkheden liggen op software-gebied. Eigenlijk leren wij je de digitaal spreken.

Wij laten onze klanten maar al te graag zien hoe onze slimme software toegevoegde waarde creëert voor hun organisatie. We ontwikkelen software voor startende ondernemers met een klein budget tot organisaties met 1000+ werknemers en een stevig pakket van eisen. Voor MKB, overheid en non-profits.

  • Bedrijfsondersteunende systemen
  • Klant-portals & self service omgevingen
  • Om inzicht in jouw gegevens te krijgen
  • Interactieve platforms
  • Om werkprocessen leuker, sneller en eenvoudiger te maken
  • Overal online bereikbaar
  • Om data nuttig te maken
  • Volledig op maat
  • Om te bouwen aan een slim ingerichte toekomst
  • Beveiligd & AVG-proof

Slimme software