omdat het gewoon
moet klikken.

dienst waardevolle websites

Wij ontwerpen websites die bedrijven op een daadkrachtige en vooral duidelijke manier online presenteren. Geen gedoe, geen poeha. Wij gaan gewoon voor waardevolle websites die super ogen en makkelijk in gebruik zijn.

Wij ontwerpen doelgerichte websites

De behoeften van de klant staan centraal. Maar wij denken graag mee hoe wij de ideale online omgeving kunnen ontwerpen zodat het ook bijdraagt aan het behalen van doelen. Wij gebruiken daarom geen standaardtemplates. Onze ontwerpen zijn van scratch af aan zelf gecodeerd. Super voor onderhoud, ideaal voor updates.

Vindbaarheid is een must, maar niet leidend

Wij vinden het belangrijk dat een website afgestemd is op de mens. Vingervlugge functionaliteit gecombineerd met design dat in het oog springt. Met een paar handigheidjes wordt ie bijna vanzelf gevonden.

Eenvoud is goud

Geen onnodig flitsende ontwerpen die je afleiden. Wij zijn liever recht toe, recht aan. In onze ogen is eenvoud, no nonsense: In één oogopslag begrijpen wat het doet.

Proces

Om te zorgen dat jouw website of online platform optimaal werkt, werken we in vier sprints.

Idee
Ontwerp & ontwikkeling
Lancering
Onderhoud & hosting

1. Idee

Samen maken we van jouw goede idee een project. We bepalen de scope en we maken vervolgens een planning, zodat jij en wij precies weten waar we aan toe zijn.

2. Ontwerp & ontwikkeling

We vertalen jouw doelstelling en eisen naar wireframes, zodat we perfect helder hebben hoe alles gaat werken. Daarna volgt het likje verf, gaan we aan de slag met de techniek en verzorgen we de content.

3. Lancering

Tijdens de ontwikkeling kijken jullie alvast met ons mee op een staging omgeving. Zodra je volledig tevreden bent, gaan we lanceren! Daarbij zorgen we dat alle verhuizingen rondom de site en e-mail soepel verlopen.

4. Onderhoud & hosting

Na oplevering zorgen we voor onderhoud en hosting. We laten je niet over aan control panels en technische verhalen, maar je geeft ons gewoon een belletje bij vragen. Met een inbegrepen update-service houden we jouw website snel en betrouwbaar online. We verzorgen ook je e-mail, de domeinnaam en SSL-certificaat.

Wat voor websites?

Bij eyetractive staat gebruiksgemak op één. Zowel voor jou als voor je bezoekers. Onze websites zijn makkelijk te onderhouden, en makkelijk te bezoeken.

We ontwikkelen sites voor startende ondernemers met een klein budget tot organisaties met 1000+ werknemers en een stevig pakket van eisen. Voor MKB, overheid en non-profits.

  • Websites, webshops en online omgevingen
  • Interactieve platforms
  • Responsive & mobile first
  • Op basis van open source
  • Voor een goede eerste indruk
  • Voor optimale conversie
  • Beveiligd & AVG-proof

Waardevolle websites