supervers
van de pers.

nieuws

Bestickering? Dat doen we ook!

Eyetractive is niet alleen ontwerper van waardevolle websites en slimme software, maar we staan ook voor je klaar als je op zoek bent naar een ontwerp voor je raam- en/of autobestickering.

Zo hebben we recent weer een tweetal van deze projecten afgerond, en die willen we je maar al te graag met je delen.

Traiteur en kaasspecialist 't Heukske

We hebben onze klant 't Heukske al met heel veel mogen helpen de afgelopen jaren, maar sinds kort hebben we weer iets aan dat lijstje mogen toevoegen, want bij een nieuwe bus hoort natuurlijk nieuwe bestickering!

De Twee Gezusters

De huidige raambestickering van De Twee Gezusters in Heerlen was langzaam toe aan een opfrisser. Zo moesten de nieuwe stickers onder andere de bewegwijzering in het gebouw verbeteren.

Naast het duidelijk aangeven in welke ruimte je je op het moment bevind (handig voor als je de weg kwijt bent 😉), helpt de bestickering ook met het creeëren van een stukje privacy waar nodig. Niks zo vervelend als iemand tijdens je vergadering mee staat te spieken voor het raam.

Inspiratie gekregen?

Natuurlijk kunnen we jou en je bedrijf ook helpen met het bestickeren van ramen, voertuigen en meer. Neem even contact met ons op en dan hebben we het er samen (onder het genot van een kop koffie) over. Als je maar niet te lang blijft plakken. 😉