supervers
van de pers.

nieuws

Maak kennis met dè Hoorn Stopdemper

De Powerstopf: Groots geluid uit een klein doosje. Want met zijn 18 cm is de powerstopf beslist geen grote jongen, maar het geluid maakt 'm daarom destemeer onweerstaanbaar.

Stoppen, of vaak genoemd stopfen, is een methode waarmee hoornisten het geluidsvolume verminderen. Door het unieke materiaalgebruik in de Powerstopf wordt goed stoppen kinderspel. In partituren wordt boven de sectie noten die 'gestopt' gespeeld dienen te worden een '+' geplaatst boven de eerste noot. Wanneer er weer 'open' gespeeld moet worden, wordt het einde van de reeks aangegeven door een 'o' boven de laatste noot.

Hoge kwaliteit ... door het beste materiaal

De Powerstopf is gemaakt van het beste materiaal en daarna met precisie in elkaar gemonteerd. Dit vakmanschap moest uiteraard goed tot uiting komen in de gehele merk-uitstraling. Een sterke identiteit was nodig om dit over te brengen. eyetractive ontwierp een logo, identiteit, website en vatte alles mooi samen in een huisstijlgids.

Een uitgebreide sessie met onze fotograaf werd snel ingepland om foto's te maken van de allereerste Powerstopf.

Voor mij als muzikant en ondernemer is het een pre een partner te vinden die mijn idee kan omzetten; eyetractive is voor mij al jaren de meest geschikte partner. Goed luisteren naar wensen van de klant en snel omzetten naar resultaat met op zijn tijd een kritische noot. De Powerstopf is een daar een goed voorbeeld van, zonder muzikale kennis een merk neerzetten.

- Robin van Gemert, CEO bij Powerstopf.com

Drukwerk

Naast identiteit, productfotografie en een uitgebreide website met webshop is er voor de powerstopf drukwerk verzorgd om de merkbeleving compleet te maken. Drieluik brochures zorgen voor de informatieverschaffing bij verkopers in muziekwinkels, waarbij roll-up banners het product meer in de kijker zetten. De verpakking van de powerstopf is ontworpen om nauw aan te sluiten bij de exclusieve stijl van het product zelf. Het doosje is geproduceerd op duurzaam, gecertificeerd karton.