supervers
van de pers.

nieuws

16-10-2019

Kwalitatief onderzoek naar lifestyle: maak kennis met de Euregional Health Survey!

In opdracht van euPrevent heeft eyetractive de tool 'Euregional Health Survey' ontwikkeld waarmee online vragenlijsten kunnen worden afgenomen. Voor diverse doelgroepen en in drie talen!

De tool is bedoeld om inzicht te krijgen in de leefstijl van de doelgroepen 'jongeren 12-26' en 'ouderen 55+' in de Euregio. In deze twee uiterste doelgroepen is een verschillend taalgebruik gangbaar en daarnaast is er ook verschil van woordgebruik tussen de verschillende talen (Nederlands, Frans en Duits) waarin de tool is uitgevoerd. Voor elke doelgroep en regio zijn daarom eigen vragenlijsten ingeladen.

De tool is onlangs gelanceerd en zal tot begin 2020 online staan. Breng een kijkje en vul gelijk anoniem de vragenlijst in: healthsurvey.eu

Logo en huisstijl

Ook de huisstijl en het logo zoals te zien op de website en het promotiemateriaal, zijn ontworpen door eyetractive. Zo zijn er voor elke doelgroep in de verschillende talen flyers gemaakt. Deze worden tevens digitaal verspreid via o.a. social media.

Project partners

De Eurogional Health Survey is een echt Euregionaal project. De survey, maar ook de achterliggende projectgroep, wordt ontworpen en gevormd door wel 18 partners, uit 6 regio's in 3 landen.

Mondriaan Preventie
Centra voor alcohol- en andere drugproblemen
ASL
Caritasverband Westeifel
Kreis Heinsberg
Liège Université
Stad Hasselt
Suchthilfe Aachen
GGD Zuid Limburg
euPrevent
Interreg
Wallonie
Eifelkreis Bitburg-Prüm
Partner Euregional Health Survey
Ostbelgien
Provincie Limburg