supervers
van de pers.

nieuws

Forum Sittard: rijksmonument in ere hersteld

Het "Forum" is teruggebracht naar zijn oorspronkelijke functie! Een prachtige, multifunctionele zaal in het hartje van Sittard. Sfeervol sinds 1929, met de faciliteiten van nu.

"Forum Sittard? Dat kennen we .. van vroeger!" - Zo moet het telefoontje ongeveer geklonken hebben. Een kennismaking (op locatie uiteraard!) was vervolgens snel ingepland. Wie "Oet Zitterd" komt, kent het Forum natuurlijk goed - als voormalige bioscoop. Maar achter die kenmerkende voorgevel die als rijksmonument te boek staat, schuilt inmiddels geen filmcomplex meer.

Forum Sittard anno 2000

Multifunctionele zaal & huisstijl

Het Forum Sittard gaat anno 2019 te boek als een multifunctioneel zalencentrum waar verschillende events geprogrammeerd worden. Van tribute nights (Abba is de gezamenlijke favoriet hier op kantoor...) tot aan diploma-uitreikingen en missverkiezingen: het kan er allemaal. Daarnaast zijn beide zalen te huur. Forum Sittard beschikt over een kleine en een grote zaal waardoor er voor kleine en grote events plek is, van 25 tot 650 personen.

Zo'n flexibele gelegenheid vereist een flexibele huisstijl. eyetractive heeft daarvoor gezorgd. Met het klassieke Forum-logo (maar ietsje vernieuwd) als uitgangspunt werd een stijlgids opgemaakt. Met deze stijlgids als leidraad werden er verschillende voorbeeldproducten ontworpen.

Forumsittard.nl

De website voor het Forum volgde snel. De uitdaging? Een uitdagend en strak ontwerp waarbij de twee doelgroepen duidelijk apart aangesproken worden. Want bezoekers van de geplande events hebben nu eenmaal andere eisen bij het bezoek van de website, dan de bedrijven die een zaal zoeken om te huren voor hun business event. Beide bloedgroepen hebben we in de website een plekje gegeven.

Gave foto's (en 360-graden beelden) maken ons werk makkelijker: zo straalt de website al vlug de sfeer van het bedrijf uit.