supervers
van de pers.

nieuws

Webshops met toegevoegde waarde

Niet elke webshop is hetzelfde, dat weten we bij eyetractive maar al te goed. Zo kan er bijvoorbeeld behoefte zijn voor een uitbreiding van de functionaliteit van off-the-shelf webshopsoftware zonder gebruik te maken van onnodig complexe modules of plugins.

In dit artikelen geven we een aantal voorbeelden van maatwerk oplossingen die we hebben ontwikkeld voor onze klant gezonde-darmflora.nl.

Gezonde-darmflora.nl biedt haar klanten de mogelijkheid om maagsapresistente capsules te bestellen voor het uitvoeren van een fecestransplantatie. Hiervoor waren echter een aantal uitbreidingen nodig in het bestel-proces, maar ook in de afhandeling van de bestelling.

Grotere pakketten

Aangezien de capsules een beperkte houdbaarheidsdatum hebben en gekoeld bewaard moeten blijven worden ze in een verpakking met droogijs verzonden naar de klant. Voor ontvangers in Nederland volstaat een pakket met een kleine hoeveelheid droogijs, aangezien de bezorgdienst het pakket binnen 12 uur kan afleveren, maar voor buitenlandse klanten is dit in veel gevallen niet haalbaar. Vandaar dat wanneer de klant een verzendadres buiten Nederland invoert, er automatisch een extra bedrag wordt getelt voor een groter pakket met meer droogijs. Voor Nederlandse klanten is dit optioneel.

Bestelscherm met extra optie voor groter droogijs pakket

Herinnering voor het insturen van een review

Gezonde-darmflora.nl vindt het belangrijk om mensen goed en eerlijk te informeren. Reviews van gebruikers zijn hierbij van groot belang. Vandaar dat één maand na het plaatsen van een bestelling het systeem automatisch een herinneringmail naar de gebruiker stuurt om te vragen een review te schrijven.

Mail met daarin oproep tot plaatsen van een review

Ook op zoek naar een webshop op maat?

Websites, webshops en software maken we bij eyetractive altijd volledig naar jouw wens. Meer weten? Neem dan contact met ons op en we vertellen je er alles over!