maatwerk software,
betaalbaar en efficiënt.

oplossing wink

Door de jaren heen hebben we een flink aantal standaard oplossingen opgebouwd. Door deze in te zetten, kunnen we jouw nieuwe software snel en kostenefficiënt ontwikkelen.

We bouwen uiteindelijk altijd maatwerk. Maar door een standaard oplossing als vertrekpunt te gebruiken, kunnen we jouw organisatie sneller volledig ontzorgen.

Snel van start

Deze standaard oplossingen kunnen we binnen één maand implementeren voor jouw business.

Kostenefficiënt

De snelle start is gemaakt met weinig kosten. Geen hoge instapkosten maar een vriendelijk maandelijks bedrag.

Flexibel

We houden allemaal niet van de kleine lettertjes. Daarom zijn deze oplossingen maandelijks opzegbaar.

Inschrijvingen

Online inschrijvingen accepteren voor een evenement, congres of workshop? Onze inschrijfmodule biedt ondersteuning voor aanmeldingen van A tot Z. Ook in meerdere talen en met online betalingen.

Heb je complexere inschrijfprocessen? Werk je bijvoorbeeld in teams of met workshopkeuzes, ook daar hebben we ruime ervaring mee.

Intranet

Een centrale plek voor alle collega's om samen te werken? Ons Intranet wordt vaak ingesteld als startpagina voor alle medewerkers. Met intern nieuws, bestanden delen, verlofregistratie en meer.

CRM

In teamverband alle klantcontacten vastleggen & werken met offertes en facturen? We've got you covered!

Wink is de software van eyetractive. Met deze motor voorzien we tientallen klanten van volledige maatwerk-software. Wink stelt ons in staat om snel, kostenefficiënt en veilig applicaties te ontwikkelen.

Wink is geen off-the-shelf softwarepakket, maar een goede basis voor jouw software. Het is namelijk het gedeelte ‘onder de motorkap’. Wink bevat de onderliggende technische bouwblokken voor moderne web-based applicaties.

Meer weten?