Limburgers aan het
bewegen krijgen
én houden.

case Huis voor de Sport Limburg

Met dat doel werd Huis voor de Sport Limburg in 2002 opgericht. In de loop der jaren is 'het huis' uitgegroeid tot dé kennis-, advies- en netwerkorganisatie op het gebied van sport, bewegen en gezondheid in Limburg. Sinds 2017 ondersteunt eyetractive Huis voor de Sport Limburg, en haar 8 partnerorganisaties, met grafisch ontwerp, webdevelopment en een intranet.

Rebranding logo

Huis voor de Sport Limburg is sinds de oprichting enorm gegroeid. In vele opzichten en dus zowel qua omvang als status. Er was behoefte aan een nieuw logo om deze groei te kunnen uitstralen naar een breed publiek.

Eyetractive ontwierp een nieuw logo en bijbehorende huisstijl die volledig aansluit bij de corporate identity en het imago van Huis voor de Sport Limburg.

Logo Huis voor de Sport Limburg
Logo Huis voor de Sport Limburg
Logo Huis voor de Sport Limburg
Logo Huis voor de Sport Limburg
Met eyetractive heeft Huis voor de Sport Limburg en al haar sportieve partners een betrouwbare partij die niet alleen websites ontwerpt, beheert en host, maar ook meedenkt, adviseert en positief kritisch reageert op ideeën.

- Joris Baur, Sportadviseur bij Huis voor de Sport Limburg

Diverse online oplossingen

Vanuit de overkoepelende stichting Huis voor de Sport Limburg, worden vele sportgerelateerde initiatieven ondersteund. Regelmatig zijn er online oplossingen zoals landingspagina's nodig om een project te promoten of ondersteunen.

Vaste ontwerper voor drukwerk

Het bewaken van alle uitingsvormen, zowel online als in drukwerk is essentieel voor de juiste uitstraling en bewaking van het imago. Wij dragen zorg voor de juiste uitstraling passende bij het project en de corporate identity.

Naast drukwerk ontwerpt en ontwikkelt eyetractive ook digitale middelen, zoals e-mailhandtekeningen en Powerpoint-presentaties.

Drukwerk voor de verschillende initiatieven

Naast de digitale oplossingen voor de vele initiatieven van Huis voor de Sport Limburg, zorgt eyetractive dat hun huisstijl ook in offline middelen goed naar voren wordt gebracht. Hiervoor ontwerpen we factsheets en visitekaartjes, maar ook roll-up banners, spandoeken en meer.

Naast digitale oplossingen helpt Eyetractive ons ook met drukwerk en huisstijl (van ontwerp tot levering). Kortom, een fijne partner om mee samen te werken.

- Joris Baur, Sportadviseur bij Huis voor de Sport Limburg

eyetractive.nl