Specialist in de
fysieke leefomgeving

case Lybrae Nederland

Lybrae draagt bij aan het verbeteren van de kwaliteit, duurzaamheid en veiligheid van onze leefomgeving. Ze bieden een unieke combinatie van advies, opleidingen en projectdetachering aan, waardoor zij in staat zijn om hun professionals met betrokkenheid, trots en plezier aan zich te binden.

Koppeling met interne administratie

Voor het invoeren, bijhouden en verwerken van de verschillende openstaande vacatures maakt Lybrae gebruik van een intern administratiesysteem. Om de vacatures vervolgens op de website weer te kunnen geven, dienen deze eerst middels een API-koppeling naar de Wordpress-installatie geëxporteerd te worden.

De door eyetractive ontwikkelde koppeling importeerd elke dag de nieuwste vacatures vanuit het administratiesysteem naar de website. Bij het importeren worden de vacatures ook gekoppeld aan de juiste recruiter, Lybrae vestiging en eventuele vakgebieden, zodat hier later door de gebruikers op gefilterd kan worden.

vacatures

recruiters

vakgebieden

Vacatureoverzicht

Op lybrae.nl kunnen werkzoekenden eenvoudig door de beschikbare vacatures bladeren middels de ontwikkelde filter en zoekfunctionaliteiten.

Bij het bekijken van een vacature wordt naast de contactgegevens van de gekoppelde recruiter, ook andere informatie zoals regio, opleidingsvereiste en salarisrange weergegeven aan de gebruiker.

Het insturen van een sollicitie voor een vacature is vervolgens zo gepiept middels het eenvoudige en geïntegreerde sollicitatieformulier. Wel zo handig!

Google for Jobs

Een groot deel van de werkzoekenden start hun zoektocht naar een baan op Google. Sinds begin 2020 heeft Google het platform Google for Jobs beschikbaar gemaakt in Nederland. Hiermee kunnen werkgevers hun vacatures voorzien van extra informatie die vervolgens weergegeven kan worden tussen de zoekresultaten.

Lybrae wilt hierin natuurlijk niet achterblijven. Daarom heeft eyetractive de koppeling van de website naar Google for Jobs ingeregeld, waardoor alle vacatures nu automatisch worden doorgegeven aan Google. Zo wordt het zoeken van de juiste vacature nóg makkelijker gemaakt!

Google for Jobs

Eyetractive is een professionele partij met gedegen en actuele kennis binnen hun vakgebied. De communicatie verloopt soepel, er wordt gedacht in praktische oplossingen en wanneer er vragen zijn, staan ze altijd klaar met raad en daad. Kortom: een waardevolle en betrouwbare partner!

- Robin Deuss, Marketing & Communicatie medewerker Lybrae Nederland

Hebben we je interesse gewekt en wil jij ook een waardevolle website voor jouw bedrijf, vereniging of misschien wel voor jezelf? Neem dan contact met ons op en we vertellen je meer over ons werkwijze en het proces!

eyetractive.nl