Miljoenenlijn

Stap in voor een onvergetelijke rit met de stoom- en dieseltrein langs de allermooiste plekjes van het Zuid-Limburgse Heuvelland! Laat je meevoeren door het betoverende landschap, bezoek de bijzondere evenementen en maak een nostalgische reis terug in de tijd.

Eyetractive ontwerpte en ontwikkelde voor de Miljoenenlijn en pakkende en duidelijke website.

Oplossing

Technologie

Bezoeken?

miljoenenlijn.nl

De officiƫle website van de Miljoenenlijn is opgefrist. Vanaf deze zomer heeft de site na bijna 10 jaar een nieuw uiterlijk en een andere indeling gekregen. Het is de bedoeling dat de reiziger hiermee sneller de juiste informatie vindt over een dagje uit bij de Miljoenenlijn: op welke dagen rijdt de stoomtrein, wat is er op deze rijdagen allemaal te beleven en welke arrangementen worden er aangeboden.

De website is gebruiksvriendelijk en toekomst-proof is opgezet. Dat wil zeggen dat informatie met zo min mogelijk muisklikken te vinden is. Bovendien is de website veilig en functioneert die vooral ook goed op mobiele telefoon of tablet. De site is meertalig, zodat de belangrijkste info te vinden is, ook in het Duits en Engels

De afgelopen maanden hebben de medewerkers van Eyetractive nauw samengewerkt met onze vrijwilligers om een frisse en informatieve website anno 2022 te maken. We zijn enorm tevreden over de gedrevenheid en kennis van Eyetractive. Het was en is een superfijne samenwerking en we zijn trots op het eindresultaat.
Jasper Kroese

Let’s get the ball rolling.

Wil je ook een waardevolle website laten ontwerpen en ontwikkelen? Mylan denkt graag met je mee!