Veilig Thuis Zuid Limburg

Veilig Thuis Zuid-Limburg is het advies- en meldpunt voor huiselijk geweld en kindermishandeling in Zuid-Limburg. Iedereen kan advies vragen of een melding doen bij Veilig Thuis. Of je nu zelf hulp zoekt of je zorgen maakt om een ander. Of je nu professional bent of niet. Of je nu jong bent, of oud. Of je nu slachtoffer bent of zelf geweld gebruikt. Ook als je huiselijk geweld vermoedt in je omgeving, kun je dat bij ons melden. Veilig Thuis wil graag samen met jou het geweld stoppen.

Eyetrative heeft voor Veilig Thuis een website ontworpen en ontwikkeld die informatie verschaft over alle mogelijke thema’s waarmee de professionals in aanraking komen.

Oplossing

Technologie

Bezoeken?

veiligthuiszl.nl

Toegankelijk

Voor Veilig Thuis is het belangrijk dat ze zo veel mogelijk mensen bereiken. De site is beschikbaar in drie talen: Nederlands, Engels en Arabisch. Door responsiveness werkt de site op smartphones, tablets en computers met verschillende schermgroottes. De site is compatibel met screenreaders.

Laagdrempelig

De website verschaft informatie over diverse thema’s voor volwassenen en jongeren. Centraal staat de mogelijkheid om contact op te nemen. Je kunt bellen, e-mailen, je bericht versturen of gebruik maken van de directe live-chat.

Eyetractive luistert aandachtig naar je wensen, denkt mee hoe die zo effectief mogelijk uit te werken en doet goede suggesties om te komen tot een mooi ontwerp, passend bij de doelgroep. Communicatie en werkzaamheden verlopen via korte lijntjes en conform een heldere planning. Een enorm prettige samenwerking met mooi resultaat. Top!
Yvonne Nouwen

Let’s get the ball rolling.

Wil je ook een heldere WordPress website laten ontwikkelen? Jan denkt graag met je mee.