Zelfregietool

Als je een cirkel van 100 meter trekt, vind je honderd mensen die iets hebben meegemaakt en daar op een positieve manier mee om zijn gegaan. Deze kennis en ervaring wordt nu weinig benut.

Zelfregietool.nl maakt deze kennis voor iedereen beschikbaar. Als ervarings(des)kundige kan je mensen die hetzelfde hebben meegemaakt helpen, door jouw ervaring te delen.

Lotgenotencontact

Lotgenotencontact helpt, één-op-één of in groepsverband. Je wordt gezien, er is aandacht voor je en je leert van anderen. Je leest steeds meer verhalen van mensen die door te praten met iemand die hetzelfde heeft meegemaakt zich beter voelen. Even iemand die begrijpt hoe het is om met een chronische ziekte te leven. Die zich kan inleven, bekend is met de belemmeringen maar ook kansen ziet door anders naar de situatie te kijken en je praktische tips kan geven.

Iedereen kan bij zelfregietool.nl terecht

Op zelfregietool.nl vinden bezoekers een overzicht van alle onderwerpen met meer informatie, links naar interessante boeken of video’s over het onderwerp. En cruciaal: Je vindt heel eenvoudig een groep bij jou in de buurt.

Chat-bot

Een uitdaging voor Zelfregietool.nl was om de contactgegevens voor de verschillende doelgroepen op een manier te presenteren die voor de bezoeker begrijpelijk is. Om dit probleem op te lossen, hebben we gekozen voor een korte ‘wizard’ in de vorm van een chat-bot. Zo kunnen bezoekers gemakkelijk de juiste weg naar hulp vinden.

Let’s get the ball rolling.

Op zoek naar een slimme, to-the-point website? Mylan denkt graag met je mee!