Hair Diagnostix

Met de Hair Diagnostix test kan op een niet invasieve manier inzicht worden gegeven wat er zich precies in jouw lichaam afspeelt. Na het opsturen van een haarsample kun je vijf dagen later een volledig rapport downloaden met de resultaten.

Om dit volledige proces zo vlot en soepel als mogelijk te laten verlopen heeft eyetractive een klantportal met back-end applicatie ontwikkelt, waarmee een lange lijst van taken uit de handen van medewerkers wordt gehaald.

Het proces

Bestelling en betaling

Na het uitkiezen van een test en het ingeven van contact- en adresgegevens, krijgt de klant direct de mogelijkheid de betaling te voldoen via iDEAL, creditcard of een bankoverschrijving.

Zodra de betaling is verwerkt, ontvangen medewerkers van Hair Diagnostix een melding van de nieuw binnengekomen bestelling, zodat ze direct aan de slag kunnen om deze te verzenden naar de klant.

Verzending en tracking van de tests

Hiervoor is een koppeling gemaakt met de verzendservice MyParcel, zodat verzendlabels en andere documenten met één klik op de knop aangemaakt en uitgeprint worden. Wel zo handig!

Om grip te houden op het verzendproces is automatische monitoring ontwikkeld. Zo worden pakketjes die meer dan 14 dagen onderweg zijn automatisch op een signaallijst gezet, zodat een medewerker van Hair Diagnostix hier achteraan kan gaan.

Verder kunnen medewerkers van Hair Diagnostix teruggekomen pakketjes aanmerken als ‘onbruikbaar’, waarna het gehele verzendproces opnieuw gestart wordt.

Ontvangst sample & analyse

Het pakketje is binnengekomen en het sample kan onderzocht worden door één van de onderzoekers van Hair Diagnostix.

Na afronding van dit onderzoek wordt de verkregen data ingevoerd in het systeem. Vervolgens wordt deze data gebruikt om een uitgebreid rapport met daarin de testresultaten en aanbevelingen te genereren.

Rapport downloaden

Zodra het rapport beschikbaar is op de portal, ontvangt de klant een mailtje met een link om het rapport te downloaden. Dat kan na invoer van de pincode die de klant ontvangen heeft bij de sample.

Het rapport blijft maximaal 365 dagen na uitgifte bewaard, waarna het automatisch wordt verwijderd. Wel zo veilig!

Let’s get the ball rolling.

Kun je jouw orderproces slimmer inrichten, met een slimme software-oplossing? Jan denkt graag met je mee.