KennedyMars Sittard

De KennedyMars Sittard is een uitdaging die we zijn aangegaan.

Ongetraind 80 kilometer lopen? Dacht het niet! Maar eyetractive verzorgt wel op maat gemaakte software voor de inschrijvingen en tijdregistratie.

Oplossing

Technologie

Inschrijfsysteem op maat

Wij ontwikkelen voor de KennedyMars een inschrijfsysteem (en meer) op maat in Wink. De KennedyMars sittard wordt georganiseerd door vrijwilligers, die het al druk genoeg hebben. Daarom leveren we maatwerk en automatiseren we inschrijvingen, deelnemersregistratie en tijdregistratie maximaal met Wink.

Inschrijven via meerdere kanalen

De meeste inschrijvingen voor de KennedyMars Sittard vinden plaats via hun eigen website, direct gekoppeld aan de inschrijftool. Deelnemers kunnen zich individueel of in groepsverband inschrijven. Er zijn nog diverse andere (veelal fysieke) plekken waar men zich kan inschrijven. Zelfs op de dag van de mars zelf. Ook die inschrijvingen vloeien naadloos het inschrijfsysteem in.

Betalingen

De KennedyMars Sittard biedt vanuit de geschiedenis diverse betaalmethodes aan. Wink zorgt voor een koppeling met de Payment Service Providers zoals Mollie en monitort de betaalstatus in het geval van handmatige betalingen.

  • Online betalingen via iDeal of bankoverschrijvingen.
  • Fysieke betalingen.

Tijdregistratie

Op de dag zelf werken meerdere medewerkers tegelijk in Wink om de laatste daginschrijvingen in te voeren en vervolgens de uitlooptijden van deelnemers te tracken. Dat kan vanaf locatie, omdat het inschrijfsysteem als een web-applicatie ontwikkeld is. Uitlooptijden van de deelnemers worden geregistreerd en komen automatisch op de website en schermen op de locatie te staan.

Let’s get the ball rolling.

Wil je ook inschrijvingen registreren en tickets uitgeven voor jouw (sport)evenement? Mylan denkt graag met je mee.