ODS Ledenadministratie

ODS is er voor iedereen. Jong en oud. Fanatiek en recreatief. Rustzoekers en recordjagers. Iedereen wil graag fit en vitaal blijven. Daar helpt ODS je een handje bij. Niet alleen met sportactiviteiten, maar ook activiteiten voor ontspanning en adviezen voor gezonde voeding en een goede mindset. En daar heb je lang plezier van. Thuis én op je werk.

Eyetractive ontwikkelt voor ODS een ledenadministratiesysteem met klantportal.

Dat geeft overzicht, zekerheid, en bespaart veel handmatig werk.

Oplossing

Technologie

Bedrijfssoftware op maat

Eyetractive ontwikkelt ledenadministratie, CRM en meer voor ODS als écht maatwerk in Wink. Daardoor kunnen we 100% inspelen op de wensen en eisen van ODS, en automatiseren we vrijwel alle administratieve taken.

Functionaliteit

Leden & CRM

ODS heeft in Wink goed zicht op alle leden en contacten. Van iedere persoon weten we de band met ODS, de producten en diensten die afgenomen worden en de geschiedenis. Met behulp van slimme tagging op soorten sport, activiteit en demografie kunnen we onze leden gericht benaderen en optimaal helpen.

Community

De community van CineMakers bestaat uit filmmakers uit heel het land (en daarbuiten). CineMakers is een plek waar makers elkaar kunnen ontmoeten.

Business Intelligency / Data

In een samenwerking met Kenson hebben we voor ODS een aantal cruciale dashboards gerealiseerd. Wink maakt daarin de eerste stap en converteert complexe data naar een ‘platte tabel’ met logische cijfers die goed te analyseren zijn.

Klantportal “Mijn-ODS”

Deze webapplicatie is niet alleen een back-end tool, maar heeft ook een front-end naadloos geintegreerd in de website: ‘Mijn-ODS’. Dat is er voor:

  • Leden, die alle (sport)activiteiten voor hun gezin beheren.
  • Werkgevers, die managementinformatie kunnen opzoeken.
  • Vitaliteitsaanbieders, die benodigde gegevens over ODS-leden kunnen opzoeken.

Let’s get the ball rolling.

Ben je ook benieuwd of je werk beter & sneller kan met maatwerk bedrijfssoftware? Wij denken van wel, en we laten je graag zien hoe.