Stadion Intranet

Stadion Uitzenden bestaat inmiddels meer dan 10 jaar en groeit sterk. Die groei brengt nieuwe uitdagingen met zich mee op het gebied van communicatie, effici├źnt werken en het behouden van het totaaloverzicht.

Als technische partner zorgt eyetractive dat alles systemen slim gekoppeld worden, met Wink als verbindende oplossing.

Oplossing

Technologie

Bedrijfssoftware op maat

Eyetractive ontwikkelt het Stadion Intranet als ├ęcht maatwerk in Wink. Daardoor kunnen we 100% inspelen op de wensen en eisen van Stadion. We maken een plek waar medewerkers kunnen communiceren, en we automatiseren veel dagelijks werk.

Functionaliteit

Vacatures & sollicitaties

Stadion Uitzenden werkt met Easyflex. Wink importeert vacatures uit Easyflex, verrijkt ze en publiceert ze dan automatisch naar de website stadionuitzenden.com.

Wanneer bezoekers sollicitaties of open sollicitaties insturen via de website, komen die terecht in Wink. Wink routeert de vragen naar de juiste vestiging. Medewerkers van Stadion kunnen vervolgens eenvoudig de sollicitaties in behandeling nemen en snel afhandelen via een aantal vooraf ingestelde template-reacties.

Verlof & kilometerregistratie

Met Wink houdt Stadion UItzenden gemakkelijk verlof en kilometerregistratie bij voor alle medewerkers. Medewerkers kunnen zelf hun verlofaanvragen indienen, de status bekijken en het verlofsaldo inzien. Reiskosten worden eenvoudig gedeclareerd en uitbetaald via het Stadion Intranet.

Voorraad & bestellingen

Stadion houdt de voorraad van (promotie)materialen per vestiging bij. Vestigingsmanagers kunnen direct bestellingen plaatsen bij het hoofdkantoor. Vanuit het hoofdkantoor worden die vervolgens uitgeleverd direct uit de lokale voorraad, of extern besteld.

Targets

In Wink worden targets ingesteld en bijgehouden voor de gehele organisatie, teams en invididuele medewerkers.

Job-alert

Om een zo hoog mogelijke conversie te houden, biedt Stadion kandidaten de mogelijkheid om zich te abonneren op een gepersonaliseerd nieuwsbrief met vacatures die relevant zijn. Wink maakt de match tussen inschrijvers, branches en interesses en vacatures uit Easyflex. Zo krijgt iedere ingeschreven kandidaat gemakkelijk nieuwe vacatures in zijn inbox.

API-koppelingen

Wink maakt voor Stadion de verbinding tussen Easyflex, de website en externe partners zoals Indeed. We ondersteunen alle moderne REST API-koppelingen en werken met diverse XML en JSON feeds.

Let’s get the ball rolling.

Ben je ook benieuwd of je werk beter & sneller kan met maatwerk bedrijfssoftware? Wij denken van wel, en we laten je graag zien hoe.