Volg je Sportakkoord

Volgjesportakkoord.nl geeft inzicht in de voortgang van het lokaal sportakkoord. De website en scan zijn speciaal ontwikkeld voor coördinatoren, sportplatforms of groep enthousiastelingen belast met de borging of coördinatie van het lokaal sportakkoord.

Volgjesportakkoord.nl is door eyetractive ontwikkeld, voor Huis voor de Sport Limburg. Huis voor de Sport Limburg ondersteunt gemeentes bij het opstellen van sportakkoorden, en via deze tool, aangeboden as SAAS (Software-As-A-Service) oplossing, ook bij de opvolging.

Oplossing

Technologie

Gepersonaliseerd per gemeente

Elke gemeente stelt zijn eigen vragen in. Met maatwerkvragen over deelakkoorden, ambities en/of acties krijgen ze inzicht in de resultaten van het lokaal sportakkoord. En weten ze waar nog werk aan de winkel is. Gemeentes bepalen zelf de vragen en voeren die zelf snel en eenvoudig in.

Op de gemeente-specifieke webpagina kunnen gemeentes nieuws, agenda-items, filmpjes, foto’s, het lokaal akkoord en dus ook specifieke sportakkoord-vragen plaatsen. Als de vragenlijst ingevuld is, krijgt de gemeente met één druk op de knop inzicht en overzicht.

Volgjesportakkoord.nl is dé manier om het sportakkoord in gemeentes te borgen, uitgaven te verantwoorden en uiteindelijk de uitvoering van het akkoord te realiseren.

Functionaliteit

Volgjesportakkoord.nl voorziet gemeentes in:

  • Een website als communicatiemiddel
  • Een dynamische online vragenlijst
  • Inzicht in de voortgang van jouw sportakkoord
  • In contact met de achterban
  • Met één druk op de knop een rapportage in PDF
  • Nieuws, agenda-items, documenten, voortgang, etc. delen met de achterban

Let’s get the ball rolling.

Ook een onderzoeksinstrument laten ontwikkelen? Jan denkt graag met je mee!