We kiezen de beste technologie voor jou.

Met WordPress als Content Management Systeem realiseren we stabiele, veilige en snelle websites die niet alleen fijn zijn voor jouw bezoekers, maar ook voor jou als beheerder. Of het nu gaat om het maken van een WordPress website of een WordPress webshop, wij hebben de expertise om jouw online visie tot leven te brengen.

Wat maakt WordPress bijzonder?

WordPress is een match met 9 van onze 10 klanten, omdat het super gebruiksvriendelijk is. Waarom kiezen wij voor WordPress:

Breed gedragen

WordPress is de meest gebruikte CMS-software ter wereld en staat achter zo’n 40% van alle sites op het internet. Met dat enorme marktaandeel wordt WordPress zeer actief doorontwikkeld door een grote community van ontwikkelaars.

Uiterst veilig

Sinds de start in 2003 heeft WordPress een voortdurende doorontwikkeling op het gebied van beveiliging ondergaan. De top 10 veelvoorkomende beveiligingskwetsbaarheden geïdentificeerd door het Open Web Application Security Project (OWASP) zijn aangepakt en beperkt.

In samenwerking met een wereldwijde community, werkt WordPress aan het identificeren en oplossen van beveiligingsproblemen in de core.

Klaar voor jouw groei

WordPress is zeer modulair opgebouwd en kan gemakkelijk uitgebouwd worden waar nodig. Het biedt als CMS dan ook de perfecte mogelijkheid om klein te starten en met je mee te groeien.

Wat bouwen we met WordPress?

Bij eyetractive bouwen we met WordPress alles van informatieve websites en one-pagers tot krachtige webshops en interactieve online platforms gekoppeld aan back-office systemen.

Met onze expertise in WooCommerce integraties zorgen we ervoor dat jouw webshop naadloos aansluit op jouw bedrijfsbehoeften.

Bovendien bieden we betrouwbare WordPress hostingdiensten, zodat je website altijd snel en veilig blijft draaien. Uiteraard voldoen al onze oplossingen aan de AVG- en WCAG-richtlijnen, waardoor jouw online aanwezigheid niet alleen effectief, maar ook volledig compliant is. Laat ons jouw WordPress project naar nieuwe hoogten tillen.

 • Miljoenenlijn

  Miljoenenlijn

  Een frisse website voor het mooiste spoorlijntraject van Nederland.

 • Mijn-ODS

  Mijn-ODS

  Één klantportaal voor leden, werkgevers en vitaliteitsaanbieders

 • Zelfregietool

  Zelfregietool

  Een heldere website met daarachter een netwerk dat je verbindt met iemand die hetzelfde heeft meegemaakt.

 • PIVO Vlaams Brabant

  PIVO Vlaams Brabant

  Een toegankelijke website voor het opleidingsinstituut van Provincie Vlaams Brabant.

 • Veilig Thuis Zuid Limburg

  Veilig Thuis Zuid Limburg

  Een slimme en duidelijke website voor Veilig Thuis ZL.

 • Lybrae Nederland

  Lybrae Nederland

  Een website met API-koppelingen voor de specialist in de fysieke leefomgeving.

 • Hair Diagnostix

  Hair Diagnostix

  Een klantportaal met monitoring over het volledige orderproces.

 • Zuyd Professional

  Zuyd Professional

  Een moderne website voor een overzichtelijk opleidingsaanbod.

Let’s get the ball rolling.

Meer weten over hoe we razendsnelle WordPress websites & webshops en online platforms bouwen? Vraag het Mylan.